Nieuws

Lesbische/bi vrouwengroep Den Haag (25-45jr), kom erbij!

Er is een nieuwe vrouwenkring gestart in Den Haag e.o. voor vrouwen van ca 25 tot 45 jaar. De bijeenkomsten zijn maandelijks bij één van ons thuis of we trekken erop uit. Bij activiteiten die we graag willen ondernemen moet je denken aan een boottocht maken, wandelen, uit eten, samen koken, thema bespreken, film, museum, iets sportiefs ondernemen of een keer naar een vrouwencafé gaan. Zoek je gezelligheid, heb je zin om met andere lesbische vrouwen iets te ondernemen en houd je van een goed gesprek op zijn tijd, maak dan kennis met ons en kijk of deze groep ook iets voor jou is. Neem contact met ons op via vrouwen.haaglanden@dekringen.nl.

De Kringen pakt uit met maar liefst twee fantastische lustrumfeesten!

De Kringen is jarig en dat is een feestje waard! Maar één feestje? Nee, er staan maar liefst twee grote lustrumfeesten op de rol! Naast swingende muziek uit diverse stijlperiodes en het Hollandse Hits repertoire is er van alles te beleven. Bovendien kun je actief meedoen aan diverse clinics, er is theater en er treden er artiesten op. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten. Iedereen is van harte welkom en het is dus niet alleen voor kringleden.

Zie voor meer informatie: http://dekringen.nl/blog/2018/06/25/lustrumfeesten-dekringen/

Kunstlezing bij De Kringen Haaglanden: ‘homoliefde in de kunst’

.

‘Lijf, Hart en Wereld’– De cultuur van homoliefde in de kunst.

De Kringen Haaglanden organiseert op zaterdag 21 april een lezing

over de cultuur van de homoliefde in de kunst

De lezing zal worden gehouden door Hoo Man Chan

en vindt plaats in het café van COC Haaglanden.

De toegang is gratis. Na afloop kun je nog gezellig borrelen tijdens de ‘nazit’.

Kunstlezing; Wie, wat en waar?

  • Lezing door Hoo Man Chan, spreker, docent kunstlezingen en museumbezoeken.
  • Datum zaterdag 21 april 2018.
  • Inloop vanaf 20:00 uur.
  • Aanvang lezing 20:30 uur.
  • Locatie: Café COC Haaglanden, Scheveningseveer 7, 2514 HB Den Haag
  • Gratis toegang voor belangstellenden.

Over Hoo Man Chan

Hoo Man Chan (1973) is al geruime tijd werkzaam als spreker en docent. Hij is in Rotterdam en Den Haag een gekende naam op het gebied van kunstlezingen en begeleide tentoonstellingsbezoeken.
Hoo Man verleende zijn medewerking aan het NTR televisie-programma ART-Clips (2014). Daarin trad hij meermaals op als kenner van verschillende kunstvormen en de cultuurhistorische achtergronden ervan.

In een eerdere fase heeft Hoo Man tijdens zijn universitaire studie Cultuurgeschiedenis vanaf de Verlichting zich breed laten vormen op de terreinen van de kunstgeschiedenis, muziekgeschiedenis, literatuur- en poëziegeschiedenis. Hij schreef een these over Faust-poëzie naar Goethe uit de Europese Romantiek.

 

Hoo Man Chan SPREKER & DOCENT KUNSTLEZINGEN & MUSEUMBEZOEKEN
Hoo Man Chan; spreker, docent kunstlezingen en museumbezoeken